UPDATE : Pembayaran PromoteBurner

Setelah kemaren dapat surat sedih dari promoteburner, tadi pagi muncul lagi email dari promoteburner dan isinya terdapat 2 kabar. Kabar baik dan kabar buruk.. Daripada kelamaan, nih dia cuplikan email yang aku ambil dari inbox 😀

Hello dear PromoteBurner user,
here Michael, your account manager on PromoteBurner.
I just want let you know, that we have changed payuot method.
Until now, we had as a payout method only PayPal.com, but we found that PayPal is very unreliable payment system, and therefore we have stop using PayPal more.

From this moment we have 3 new payment methods:
– MoneyBookers.com [$0.01 minimum, no fees]
– Bank Wire [$50 minimum, 3% fee*]
– Postal payment [$7 minimum, $1.50 fee*]

*If you want see full information about payments please visit this URL: PromoteBurner.com/fees.html.

So, this is all what I want let you know.
Next very good news and changes will coming soon!

If you havent MoneyBookers account, please signup one new via this URL: www.MoneyBookers.com.
If you still have filled in your PromoteBurner account only PayPal account, please change your payments details.
Until to you havent changed your payment data, your payments will be paused.
All users who have new data on PromoteBurner account will receive payment very soon!

How to change payment details?
1. Visit PromoteBurner.com site.
2. Login into your account.
3. Click to “Change settings” in left menu.
4. Choose “Payout type” which you want.
5. Fill your payment details.
6. Click to “SUBMIT”.
7. DONE! You will receive payment soon!

Nahh udah dibacakan.. Kabar baiknya yaitu promoteburner akan membayar semua anggota setelah melakukan perubahan pada menu payment details. Nahh kabar buruknya yaitu promoteburner sekarang sudah tidak menggunakan paypal lagi dalam mengirimkan komisi anggotanya. Seperti yang dijelaskan di dalam email tsb, sekarang promoteburner menggunakan moneybrokers.com atau pun bank untuk sistem pembayarannya. Wahh tambah ribeet 😀

Nah katanya asal kita dah mengubah cara pembayaran dari ke paypal ke salah satu sistem pembayaran lainnya, maka kita akan segera menerima komisi kita. Gimana ya enaknya?? Daftar moneybroker gak ya?? Kurang paham dengan yang satu ini. Mungkin ada teman yang mau share?

Go Go Blog!

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notify of